Antena 3 CNN Actualitate Produs în ţara ta: Mezelurile după reţete tradiţionale, la mare căutare

Produs în ţara ta: Mezelurile după reţete tradiţionale, la mare căutare

Produs în ţara ta: Mezelurile după reţete tradiţionale, la mare căutare
21 Dec 2015   •   10:08
"Nu tot ce e frumos colorat este şi bun". De la această premisă a plecat şi un român care a vrut să demonstreze că cele mai bune mezeluri sunt cele preparate natural, după reţete moştenite din generaţie în generaţie. Şi a reuşit. Nicolae Popescu şi-a făcut o fabrică de mezeluri preparate ca la carte, fără conservanţi, doar cu ingrediente din grădină. Iar afacerea lui se bucură acum de un succes uriaş. 
 
Nicolae Popescu a fost de meserie bucătar şi un împătimit al stilului de viaţă sănătos. Fabrica de mezeluri a amenjat-o într-o casă. Are trei angajaţi cu experienţă. 
 
Omul de bază din fabrică este Sorin Dumitru. Sorin a lucrat 30 de ani în alimentaţie şi prepară mezelurile după reţete tradiţionale, vechi de ani de zile. 
 
Ca să fie sigur că produsele pe care le prepară sunt cele mai bune, Sorin Dumitru foloseşte ingrediente cheie. 
 
Nicoale Popescu şi-a făcut, pe lângă fabrica de mezeluri, şi o patiserie. Ambele s-au bucurat de un succes uriaş, atât în rândul românilor, cât şi al celor din străinătate. 

”Produs în țara ta este o campanie demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global”

Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.




 

×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA mezeluri
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close