Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii s-au întors în Piaţa Victoriei

Protestatarii s-au întors în Piaţa Victoriei

Protestatarii s-au întors în Piaţa Victoriei
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Mai 2017   •   20:10

Peste 70 de persoane s-au adunat din nou joi în Piaţa Victoriei, protestând faţă de modul în care au decurs dezbaterile din Parlament pe legea graţierii, în special adoptarea, cu o zi în urmă, în Comisia juridică a Senatului, a unor amendamente referitoare la graţierea faptelor de corupţie, scrie Agerpres.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum: "#Rezist"; "Aleşilor, nu ne lăsăm până nu vă dresăm!"; "Demnitatea unui golan este cu mult peste nesimţirea unui politician"; "Vreau depolitizarea CCR! Susţin DNA! Vreau demisia: Guvernului, Dragnea, Tăriceanu!". 

Unii dintre protestatari au venit în Piaţă cu copiii. 

"Protestez pentru că au încercat din nou cei pe are i-am ales să legifereze în numele nostru şi să administreze ţara, au încercat din nou în numele unei pretinse suprapopulări a închisorilor să scoate din penitenciare 250 de persoane care au furat din banii noştri şi nu mi se pare corect pentru că asta încurajează abuzurile şi hoţia", a declarat unul dintre manifestaţi, Radu Voinescu. 

Cristina Iliescu a susţinut că protestează împotriva corupţilor. "Îşi fac legi numai pentru ei", a spus ea. 

Şi Iulia Moisă, o altă protestatară, s-a arătat nemulţumită de Guvern şi Parlament. "Protestez pentru că m-am săturat să fim şicanaţi de acest Guvern şi, de fapt, de Guvern mai puţin, dar de Parlament. Nu protestez neapărat doar pentru chestia cu graţierea că s-a discutat în Comisia juridică, ci pentru toate măsurile", a afirmat ea. 

Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare, iar până în prezent nu au fost incidente. 

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close