x close

Fii alături de noi!

Radu Tudor, ultima emisiune Antena 3 din faimosul sediu de pe București-Ploiești 25-27 - LIVE

de D.G.   •   27 Mar 2016   •   20:32
Radu Tudor, ultima emisiune Antena 3 din faimosul sediu de pe București-Ploiești 25-27 - LIVE 817

Misiune grea pentru Radu Tudor, care, duminică seară, a făcut ultima emisiune în direct din sediul Antena 3 din Bucureşti-Ploieşti 25-27.

LIVE AICI

Alături de europarlamentarul Mircea Diaconu și de profesorul Victor Alistar, Radu Tudor a rememorat cele mai importante repere din istoria de aproape 22 de ani a Antenelor în faimosul sediu.

''Nu-mi face niciun fel de plăcere să vă spun că nu vom mai emite din acest sediu, dar e datoria mea să realizez ''Punctul de întâlnire'' în acest fel - onorând acest sediu și onorându-vă pe dumneavoastră doamnelor și domnilor, cei care de atâția ani de zile ați fost alături de noi'', a spus Radu Tudor.

Victor Alistar și-a amintit de prima emisiune în care a fost invitat la Antena 3, unde a cunoscut-o pe Dana Grecu, care părăsise pupitrul știrilor pentru a realiza emisiuni.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati