Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Liviu Mihaiu, după ce numele său a apărut în noul dosar al lui Vîntu

Reacția lui Liviu Mihaiu, după ce numele său a apărut în noul dosar al lui Vîntu

Reacția lui Liviu Mihaiu, după ce numele său a apărut în noul dosar al lui Vîntu
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/LiviuMihaiu
de M.Z.    |    28 Iul 2016   •   19:56

Fostul guvernator al Deltei Dunării Liviu Mihaiu precizează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu a ştiut şi nici nu a participat la pretinsa tranzacţie vehiculată în presă pentru numirea sa în funcţie şi, ironic, se declară ''onorat'' de faptul că "transferul" său a avut o asemenea cotă. 

''Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni (2008 - 2009) şi că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbanism şi construcţii în DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor. Nu am ştiut şi nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (şi) pe şeful Camerei Deputaţilor la mână. Dacă e să intrăm în alt registru, sunt 'onorat' că 'transferul' meu a avut o asemenea cotă, dar sunt îngrozit că unul dintre cei mai buni/oneşti guvernatori ai DD (mă iertaţi :) ) a ajuns în fruntea DD printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel'', a scris fostul guvernator pe Facebook. 

Totodată, el susţine că nimeni dintre cei implicaţi în acest scandal "sud-american" nu l-a sunat vreodată să-i ceară ceva. ''Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus Guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul. Justiţia să-şi facă (toată) datoria!'', mai spune Liviu Mihaiu. 

Reacţia sa vine după ce în presă au apărut informaţii că el şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi implicaţi într-un nou dosar al lui Sorin Ovidiu Vântu, privind cumpărarea de influenţă. În presă se arată că suma vehiculată că ar fi fost dată pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării se ridică la un milion de euro

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close