Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cum să arăți bine și să nu-ți ocupe tot timpul

Cum să arăți bine și să nu-ți ocupe tot timpul

Cum să arăți bine și să nu-ți ocupe tot timpul
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    15 Mai 2016   •   10:24

O oră de sport pe zi. Puţin în teorie, mult în practică. Mai ales atunci când nu ai timp, munceşti 6 zile din 7 sau te enervează că trebuie să mai baţi şi drumul până la o sală sau un parc. 

Pe Andreea Sava o vedeţi în fiecare zi la Antena 3, la emisiunea 100 de minute, dar acum o să o urmăriţi şi la emisiunea Numai de bine, pentru că vrea să ne demonstreze că dacă vrei, poţi.

Ore în şir petrecute la birou, de cele mai multe ori peste program, uneori şi în week-end. Un scenariu în care se încadrează perfect de câţiva ani Andreea Sava. Ca de altfel, mulţi dintre noi. 

Aşa că, jurnalista a început să caute pe Google şi să îşi personalizeze un set de exerciţii. Simple, accesibile şi care pot fi făcute acasă.

Iar rezultatele le vedeţi în pozele nephotoshopate de pe blogul ei, andreeasava.ro

Când Andreea Sava a început să îşi schimbe stilul de viaţă, a făcut-o ca să scape de durerile de spate. Şi a reuşit. Bonusul a venit cu pătrăţele pe abdomen. 

Jurnalista recunoaşte că nu se poate să ai rezultate notabile, dacă nu eşti consecvent. Şi cum suntem mereu contracronometru, exerciţiile pe care le face ea sunt destul de scurte, dar trebuie executate zilnic.

Scuzele de genul - lipsă de timp, lipsă de bani, traficul până la sală sau până în parc rămân doar tertipuri cu care vă păcăliţi zilnic. Dacă nu vă simţiţi în stare să începeţi un antrenament zilnic, Andreea Sava are sfaturi pe blog şi pentru cei mai leneşi.  

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close