Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Un medic celebru, ales rector al UMF pentru un nou mandat

Un medic celebru, ales rector al UMF pentru un nou mandat

Un medic celebru, ales rector al UMF pentru un nou mandat
18 Feb 2016   •   20:08
Academicianul Ioanel Sinescu a fost ales rector al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" pentru un nou mandat, informează un comunicat de presă de UMF, potrivit agerpres.ro.
 
În al doilea tur al alegerilor pentru funcția de rector, dintr-un număr de 1.547 de alegători înscriși pe listele de vot s-au prezentat la urne 1.041. S-au înregistrat 1.008 voturi valabil exprimate, dintre care 758 pentru academician Ioanel Sinescu. Contracandidatul său a fost conferențiarul Laurențiu Belușică.
 
"Este un moment extrem de important în evoluția Universității de Medicină și Farmacie , fapt determinat de dorința continuității, manifestată prin vot de către comunitatea noastră universitară. Acest vot liber exprimat mă onorează și în același timp mă obligă în a permanentiza prestigiul și recunoașterea academică a universității. 
 
Totodată, am convingerea că proiectele demarate în mandatul ce tocmai se încheie, dar și cele pe care le vom demara în următorii 4 ani se vor materializa într-o amplă dezvoltare a UMF , în primul rând din punct de vedere educațional, al cercetării științifice medicale, dar și administrativ", a declarat rectorul UMF, potrivit comunicatului de presă.
 

×
Subiecte în articol: rector
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close