Antena 3 CNN Actualitate Scandal în trafic cu polițiștii de la Rutieră. Un șofer a sunat la 112

Scandal în trafic cu polițiștii de la Rutieră. Un șofer a sunat la 112

Scandal în trafic cu polițiștii de la Rutieră. Un șofer a sunat la 112
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
19 Aug 2016   •   08:15

Scandal cu politiştii de la rutieră, in centrul Capitalei. Un şofer care a fost oprit în trafic a sunat la 112 să reclame că agentul este băut şi că îl abuzează. Au urmat două ore de acuzaţii și injurii, iar la final, şoferul nemulţumit a fost amendat de 4 ori, inclusiv pentru că a apelat numărul de urgenţă fără motiv. 

În apărarea sa, tânărul susţine că are o filmare în telefon, care demonstrează clar comportament abuziv al agentului.

Șoferul a fost tras pe dreapta la un control de rutină, în Piața Universității din Capitală. Nemulţumit ca agentul a stat prea mult la mașina să completeze procesul verbal, tânărul a sunat la 112 și a reclamat ca este abuzat de un polițist băut. Apoi a urmat un schimb dur de replici.

Discuția dintre șoferul care a sunat la 112 și polițistul de la Rutieră

Şoferul a fost amendat cu 800 de lei pentru jignirea poliţistului şi a rămas fără permis de conducere pentru ca a refuzat să meargă la sediul poliţiei.  

In apararea sa, bucureșteanul spune ca poliţiştii au comis un abuz si ca i-a filmat cu telefonul mobil cum mâncau în mașină, în timp ce el aștepta să primească procesul verbal.

În final, pe lângă amenda de 800 de lei pentru jigniri, şoferul a mai fost sancționat și pentru că vorbea la telefon și nu avea trusa medicala. Mai mult, are de achitat 500 de lei pentru că a sunat fără motiv la 112.  

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close