Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Ancheta care spulberă teoria sinuciderii în cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea

Sinteza zilei: Ancheta care spulberă teoria sinuciderii în cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea

Sinteza zilei: Ancheta care spulberă teoria sinuciderii în cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea
02 Aug 2015   •   21:59

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", ancheta care spulberă teoria sinuciderii în cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea.

Este vorba despre arhitectul pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului – Transalpina Ski Restort, Mihai Prădatu, care şi-ar fi pus capăt zilelor după ce a fost audiat la DNA.

Audierea lui Prădatu ar fi avut loc în dosarul controversatului om de afaceri Gicuţu Deaconeasa, unul dintre denunţătorii din dosarele Elenei Udrea.

Arhitectul sinucis, asociat în firma implicată în infracţiune 

Legătura lui Prădatu cu Elena Udrea este una evidentă, cu dovezi în special pe reţelele de socializare, aşa cum a arătat Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei".

Cu toate acestea, reacţia fostului ministru la vestea morţii lui Mihai Prădatu este una cât se poate de surprinzătoare. Întrebată de jurnalişti cum comentează gestul sinuciderii, Elena Udrea răspunde: "Nu cunosc speţa".


Mihai Gâdea a subliniat, la Antena 3, că sinuciderea lui Mihai Prădatu vine după cea a judecătorului care l-a condamnat în primă instanţă pe afaceristul Gicuţu Deaconeasa, judecătorul Emil Marina, de la Tribunalul Valcea.

Citeşte şi

Domeniul schiabil de la Voineasa, o ţeapă dată bugetului de stat

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Sinteza Zilei
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close