Antena 3 CNN Actualitate Social Elevii bucureşteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achiziţionarea aparatului dentar, de la Primăria Capitalei

Elevii bucureşteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achiziţionarea aparatului dentar, de la Primăria Capitalei

Elevii bucureşteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achiziţionarea aparatului dentar, de la Primăria Capitalei
de S.T.    |    14 Sep 2018   •   19:06

Familiile elevilor din Bucureşti pot depune începând din 17 septembrie dosarele pentru obţinerea ajutorului financiar în valoare de 750 de lei de la Primăria Capitalei pentru aparatul dentar. Copiii care au nevoie de aparat ortodontic pentru ambele arcade, pot primi 1.500 de lei, pentru două aparate.

Primăria Capitalei anunţă vineri, printr-un comunicat de presă, că dosarele pentru obţinerea sprijinului financiar oferit elevilor din Bucureşti care au nevoie de aparat dentar pot fi depuse începând de luni, pe adresa de e-mail [email protected]. Dosarul trebuie să cuprindă recomandarea medicală emisă de medicul primar/specialist ortodont, copia cărţii de identitate a părintelui/reprezentantului legal, datele de identificare ale elevului şi datele şcolii la care învaţă şi datele de contact ale părinţilor sau reprezentanţilor legali.

Beneficiază de sprijinul financiar de 750 de lei pentru un aparat ortodontic elevii din Bucureşti cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani. În baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog de la cabinetul şcolar, elevul va fi consultat de un medic de la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”. Elevii care învaţă într-o şcoală fără cabinet stomatologic, pot merge la şcoala arondată sau la oricare din sector, precizează municipalitatea.

Bugetul total al proiectului este de aproximativ 200.000 de euro.

 

×
Subiecte în articol: ajutor financiar
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close