Antena 3 CNN Actualitate Social Eroina zilei. Eliza Niţescu a urcat pe muntele Aconcagua pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer

Eroina zilei. Eliza Niţescu a urcat pe muntele Aconcagua pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer

Eroina zilei. Eliza Niţescu a urcat pe muntele Aconcagua pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer
Sursa foto: Foto: captură foto Antena 3
de S.T.    |    28 Mar 2017   •   12:42

O româncă a urcat pe muntele Aconcagua pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer. Eliza Niţescu, trainer şi consultant în afaceri, este şi voluntar în cadrul Asociaţiei „Pavel”, asociaţie care se ocupă de copiii bolnavi de cancer.

Pentru a strânge bani pentru tratamentul câtorva copii care suferă de această cumplită boală, pe 11 Ianuarie 2017 Eliza a luat startul într-o expediţie românească pe muntele Aconcagua.

Ea şi-a propus să atingă vârful şi să strângă 6.962 de lei pentru copii, sumă egală cu înălţimea vărfului. A ajuns pe Aconcajua pe 25 ianuarie, aşa cum era planul, dar campania ei a reuşit mult mai mult. S-au strâns cu 53% mai mulți bani decât se aştepta, adică 10.650 de lei.

Eliza fost până acum în patru expediţii care au avut acelaşi scop - strângerea de bani pentru copiii bolnavi de cancer şi nu a avut niciun eşec. Ea a mai urcat pe Elbrus , Kilimanjaro - Uhuru Peak , precum şi cel mai înalt vârf al Alpilor, Mont Blanc.

Eliza Niţescu a fost eroina zilei, marți, la Antena 3.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close