Antena 3 CNN Actualitate Social Un jandarm a fost filmat în timp ce loveşte manifestanţi din Piaţa Universităţii. Reacția Jandarmeriei - VIDEO

Un jandarm a fost filmat în timp ce loveşte manifestanţi din Piaţa Universităţii. Reacția Jandarmeriei - VIDEO

Un jandarm a fost filmat în timp ce loveşte manifestanţi din Piaţa Universităţii. Reacția Jandarmeriei - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Facebook/Marian Godină
21 Ian 2018   •   08:20

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video cu un jandarm agresiv. Scena a fost filmată în timpul protestului antiguvernamental din Piața Universității din București.

În imagini se vede cum jandarmul lovește cu pumnul mai mulți protestatari. De altfel, unul dintre colegii jandarmului observă gestul acestuia și îl retrage discret din primul rând.

”Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației. Pe al lor îl vor identifica oare?”, a scris Godină pe Facebook.

Scena cu jandarmul a fost filmată când protestatarii antiguvernamentali au forțat cordonul de jandarmi pentru a ocupa străzile din Piața Universității.

Conducerea Jandarmeriei analizează imaginile,  a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, adăugând că este un caz individual şi că probabil acesta şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii, scrie news.ro.

×
Subiecte în articol: jandarm protest Marian Godina
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close