Antena 3 CNN Actualitate Social Nuntă spectaculoasă în cea mai bogată familie de romi. Liderul romilor: Darul, mai mare ca la nunta lui EBa

Nuntă spectaculoasă în cea mai bogată familie de romi. Liderul romilor: Darul, mai mare ca la nunta lui EBa

Nuntă spectaculoasă în cea mai bogată familie de romi. Liderul romilor: Darul, mai mare ca la nunta lui EBa
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Aug 2015   •   20:30

Cea mai renumită familie de romi se pregăteşte de nuntă. Va fi evenimentul secolului, promit aceştia, uar darul va fi mai mare ca la nunta lui EBa, a spus liderul romilor din Banat.

 
E sezon de nunţi la romi, iar Banatul se pregăteşte de cea mai mare nuntă din ultimii ani, în clanul Cărpaci, acel clan care a ocupat practic tot centrul Timişoarei. 
 
Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru evenimentul care are loc vinerea viitoare. Salam, Minune şi DeSanto vor cânta, iar Nicoleta Luciu va prezenta evenimentul. Vor fi trei petreceri pentru cei 1.000 de invitaţi. 
 
Cei doi minori, Jaqueline şi Isaak Stancu s-au logodit recent, iar de câteva luni îşi organizează nunta. 
 
Cei doi viitori miri vor ca toate detaliile să fie puse la punct, iar acest eveniment să rămână în memoria lor pentru totdeauna. Aşa că au închiriat cel mai luxos hotel din Timişoara, unde au cerut un meniu cum nu s-a mai văzut. 
 
Într-o intervenţie telefonică la o Ediţie Specială de la Antena 3, liderul romilor din Banat, Rudolf Stancu, a spus că nunta va costa între 100.000 şi 500.000 de euro, iar darul va fi mai mare ca la nunta Elenei Băsescu.

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close