Antena 3 CNN Actualitate Sorin Roşca Stănescu, dezvăluiri-bombă: În 2014, Traian Băsescu se angajase să aducă în România 4.000 de terorişti iranieni

Sorin Roşca Stănescu, dezvăluiri-bombă: În 2014, Traian Băsescu se angajase să aducă în România 4.000 de terorişti iranieni

Sorin Roşca Stănescu, dezvăluiri-bombă: În 2014, Traian Băsescu se angajase să aducă în România 4.000 de terorişti iranieni
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Aug 2015   •   20:34

Sorin Roşca Stănescu a afirmat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", că fostul preşedinte Traian Băsescu se angajase, în 2014, să aducă pe teritoriul României, lângă Craiova, 4.000 de terorişti iranieni.

"E o intenţie extrem de gravă care nu a mai fost finalizată pentru că s-a opus Guvernul Ponta şi Ministerul Afacerilor Externe", a declarat Sorin Roşca Stănescu, arătând că ar fi fost vorba în total de 20.000 de terorişti iranieni care ar fi trebuit "repartizaţi" mai multor state.

Mai mult,  Roşca Stănescu a afirmat că el a fost cel care a trimis documente în acest sens către MAE, care s-a opus ulterior intenţiei de la Palatul Cotroceni.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu în ce calitate a ajuns în posesia acelor documente, Sorin Roşca Stănescu a afirmat "în calitate de preşedinte al grupului parlamentar de prietenie România-Iran".

Dezvăluirea a fost făcută în contextul în care viceprim-ministrul pentru securitate naţională Gabriel Oprea a convocat joi, 27 august 2015, începând cu ora 15.00, la sediul Guvernului României, o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, pe problema imigranţilor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close