Antena 3 CNN Actualitate Stela Popescu s-a întâlnit o singură dată cu Nicolae Ceaușescu. Ce s-a întâmplat între artistă și dictator

Stela Popescu s-a întâlnit o singură dată cu Nicolae Ceaușescu. Ce s-a întâmplat între artistă și dictator

Stela Popescu s-a întâlnit o singură dată cu Nicolae Ceaușescu. Ce s-a întâmplat între artistă și dictator
23 Noi 2017   •   23:20

Marea actriță Stela Popescu, care a încântat generații după generații alături de actorul Alexandru Arșinel, s-a întâlnit o singură dată cu dictatorul Nicolae Ceaușescu, cel care a fost îndepărtat de la putere în urma Revoluției din 1989.

Stela Popescu și-a amintit de întâlnirea pe care a avut-o cu dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu, a cărui semnătură se vinde cu o sumă fabuloasă. Renumita vedetă a avut parte, în întreaga sa carieră, de o singură întâlnire cu acesta, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru dcnews.ro.

„Eu o singură dată l-am văzut pe el (n.r. Nicolae Ceauşescu) la premiera filmului Alo?… Ați greșit numărul!”, a mărturisit Stela Popescu.

„La vizionarea filmului, a venit, a stat cu noi sus la balcon, eu, Rodica Tapalagă, Iurie Darie. Nu am îndrăznit să mă uit dacă râde. Dar, în orice caz, la sfârşit, ne-a felicitat. Era încă foarte tânăr. Apoi a ajuns mare şi s-a luat în serios… Gata, acum nu mai am voie să râd, nu mai am voie să fac decât ce mi-a zis partidul”, a mai spus Stela Popescu.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu nicolae ceausescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close