Antena 3 CNN Actualitate Tatăl adolescentei eliminate la BAC, după respingerea contestaţiei la minister: „Sunt nişte nenorociţi. Copiii de ţărani nu au dreptul să facă o facultate?”

Tatăl adolescentei eliminate la BAC, după respingerea contestaţiei la minister: „Sunt nişte nenorociţi. Copiii de ţărani nu au dreptul să facă o facultate?”

Tatăl adolescentei eliminate la BAC, după respingerea contestaţiei la minister: „Sunt nişte nenorociţi. Copiii de ţărani nu au dreptul să facă o facultate?”
11 Iul 2017   •   23:22

Tatăl Mariei Ioniţă, eleva eliminată la BAC pentru că ar fi fraudat examenul, a avut o reacţie extrem de dură la aflarea veştii că Ministerul Educaţiei îi refuză fetei sale dreptul de a da la facultate.

Florin Ioniţă a declarat pentru adevarul.ro că li se face o mare nedreptate, iar singura lor salvare rămâne justiţia.

"Sunt nişte nenorociţi. Nu se poate aşa. O să mergem în continuare pe cale legală. Ni se face o mare nedreptate în ţară. Nu vrea nimeni să ne spună cine este persoana care a corectat. Nu vor să ne arate lucrările copiilor. Copiii de ţărani din România nu au dreptul să facă o facultate în România? O să fac greva foamei în faţa Parlamentului. Nu am apelat niciodată la nimeni şi uitaţi ce ni se întâmplă. Am făcut apel la Preşedintele României, la parlamentarii noştri şi degeaba. Fata mea nu este vinovată. Să ne arate unde este hoţia. E strigător la cer. Ţara asta nu merge bine din cauza a doi hoţi copii din Dâmboviţa", a spus Florin Ioniţă.  
 

×
Subiecte în articol: facultate BACALAUREAT 2017
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close