x close

Fii alături de noi!

Traian Băsescu critică "miopia politicienilor moldoveni" şi îi dă sfaturi preşedintelui Timofti

de A.M.P   •   05 Ian 2016   •   14:45
Traian Băsescu critică "miopia politicienilor moldoveni" şi îi dă sfaturi preşedintelui Timofti  482
Foto:Agerpres
Traian Băsescu a criticat clasa politică din Republica Moldova, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care comentează impasul politic în care se află în acest moment vecinii de peste Prut.

Traian Băsescu a scris că preşedintele Nicolae Timofti se află într-o situaţie "extrem de dificilă" în încercarea de a forma un Guvern acceptabil pentru Republica Moldova.  Mai mult, Băsescu susţine că "guvernul Sturza ar fi fost indiscutabil o soluţie acceptabilă pentru ţară, pentru cetăţenii Republicii Moldova şi pentru Bruxelles".

Însă "n-a fost să fie, pentru că liderii partidelor autointitulaţi a fi proeuropeni şi-au dat din nou în petec probînd că nu au nimic comun nici cu proeuropenismul şi nici cu interesele ţării lor", a mai scris Traian Băsescu.


 
Miopia politicienilor moldoveniGuvernul Sturza ar fi fost indiscutabil o soluţie acceptabilă pentru ţară, pentru cetăţ...

Posted by Traian Băsescu on 5 Ianuarie 2016
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati