Antena 3 CNN Actualitate Un afacerist cunoscut din Constanța, victima unui atac în stil mafiot

Un afacerist cunoscut din Constanța, victima unui atac în stil mafiot

Un afacerist cunoscut din Constanța, victima unui atac în stil mafiot
Sursa foto: sursa foto: cugetliber.ro
26 Iun 2017   •   13:27

Atac în stil mafiot, unde un bolid de lux a fost incendiat în toiul nopții pe o stradă din Constanța. Autoturismul, care costă peste 130.000 de euro, s-a făcut scrum. Focul a distrus parțial și o altă mașină parcată în zonă. Limuzina distrusă de flăcări aparține fiicei lui Gabi Anghel, un afacerist care deține un restaurant la malul mării, potrivit reporterntv.ro.

Rudele omului de afaceri susțin că în spatele acestui atac mafiot ar fi clanul Săceanu. Oamenii au povestit că, în urmă cu 10 ani, au împrumutat bani de la familia Iașar (Săceanu). Datoria a fost achitată înzecit în urmă cu cinci ani.

Cu toate acestea, omul de afaceri Gabi Anghel susține că familia sa a fost amenințată în continuare, iar totul a culminat cu atacul din noaptea de sâmbătă spre duminică. De cealaltă parte, Seban Iașar, fiul lui Săceanu, a declarat că familia sa nu se află în spatele acestui atac în stil mafiot.

Potrivit sursei citate, polițiștii au demarat o anchetă pentru a verifica dacă acuzațiile formulate de afacerist se confirmă.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close