Antena 3 CNN Actualitate Un nou protest a avut loc în Piaţa Victoriei din Capitală - VIDEO

Un nou protest a avut loc în Piaţa Victoriei din Capitală - VIDEO

Un nou protest a avut loc în Piaţa Victoriei din Capitală - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    24 Iun 2018   •   19:43

Un nou protest a avut loc duminică seara în Piaţa Victoriei din Capitală. Acţiunea a început în jurul orei 18:00 şi s-a desfăşurat fără incidente.

UPDATE 22.30 - Protestul din Piaţa Victoriei se încheie.

UPDATE 22.00 - Numeroși protestatari au părăsit Piața Victoriei. Câteva sute continuă să protesteze.

UPDATE - Câteva mii de oameni şi-au dat întâlnire în faţa Guvernului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modificările din justiţie. Mai multe artere de circulaţie au fost blocate .

Până în prezent nu au fost înregistrate incidente.

UPDATE - Restricţii în traficul rutier au fost impuse duminică seară pe mai multe tronsoane din Capitală, în timpul desfăşurării protestului din Piaţa Victoriei.

„Restricţii de trafic: Buzeşti sensul spre Victoriei, bretea Iancu de Hunedoara sens intrare în Piaţa Victoriei, Bvd. Aviatorilor sensul spre Piaţa Victoriei, Kiseleff de la Str. Arhitect Ion Mincu sens spre Piaţa Victoriei”, a informat Poliţia Rutieră.

Protestatarii au blocat duminică seara intrarea în Piaţa Victoriei, dinspre Bdul Kiseleff şi cea dinspre Bd. Aviatorilor.

Aproximativ 3.000 de manifestanţi s-au adunat în faţa Guvernului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de actuala guvernare, după ce mai multe organizaţii civice au anunţat organizarea evenimentului „Cod roşu de OUG”, pe Facebook.

La faţa locului se află jandarmi.

×
Subiecte în articol: protest Piata Victoriei protestatari
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close