Antena 3 CNN Actualitate Un rănit din incendiul de la Bamboo face declaraţii cutremurătoare: ”Extinctorul nu funcţiona…’’

Un rănit din incendiul de la Bamboo face declaraţii cutremurătoare: ”Extinctorul nu funcţiona…’’

Un rănit din incendiul de la Bamboo face declaraţii cutremurătoare: ”Extinctorul nu funcţiona…’’
23 Ian 2017   •   13:18

Clubul Bamboo a ars în întregime în noaptea de vineri spre sâmbătă, incendiul izbucnind într-un moment în care în club se aflau sute de tineri. Din fericire, nu au existat victime, însă peste 40 de pesoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Unul dintre tinerii care s-a aflat în clubul Bamboo vorbeşte despre clipele prin care a trecut. Aflat pe patul de spital, tânărul afirma că în club se fuma şi că, după spusele celorlalţi, aceasta ar fi şi cauza incendiului. 

”Oamenii s-au panicat şi strigau de frică. Mi s-a umflat prea tare piciorul. (...) Panica şi cu adrenalina care m-au cuprins, nu am mai simţit durerea. (...)Sincer, pe moment nu m-am panicat, angajaţii spuneau: «Pastraţi-vă calmul, nu vă speriaţi.» Dar au fost alţi clienţi care au creat panică: «Salvaţi-vă, că muriţi de arşi!» (...) Asta a fost norocul meu, că imediat ce s-a oprit muzica, am simţit fum şi am ieşit cât am putut de repede afară. (...) Din câte am auzit, eram 1.000 de oameni. (...) Extinctorul nu funcţiona. (...) Cred că din interior a izbucnit. (...) Sincer, da. Nu toată lumea, dar se fuma. (...) Da, angajaţii îi rugau să nu mai fumeze în continuu, dar ei nu înţelegeau’. Spre norocul meu, am scăpat şi de atelă, pentru că am făcut sport, dar dacă nu aş fi făcut sport, aş fi avut piciorul rupt. Acum am doar glezna fisurată şi o contuzie mai gravă’’ a povestit băiatul.

×
Subiecte în articol: ranit incendiu Bamboo foc declaraţii spital
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close