Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta, acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta, acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis
24 Sep 2015   •   20:02

Premierul Victor Ponta a declarat joi la România TV că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să fie mai echilibrat în declaraţii atunci când a fost întrebat ce părere are despre afirmaţiile şefului statului potrivit cărora ar fi un lucru bun să treacă moţiunea de cenzură. În acest sens, şeful Guvernului a precizat că "mă întreb dacă domnia sa (n.r. Klaus Iohannis) nu a făcut cumva presiuni ca să fiu trimis în judecată".

Premierul Victor Ponta a precizat că şeful statului ar trebui să fie mai echilibrat în declaraţii după ce a fost întrebat la România TV despre faptul că Klaus Iohannis a declarat că ar fi un lucru bun să treacă moţiunea de cenzură pentru că trimiterea sa în judecată pune România într-o situaţie unică în România.

"Eu mă întreb dacă nu cumva domnia sa (n.r. Klaus Iohannis) nu a făcut presiuni ca să fiu trimis în judecată? Că deja aceste declaraţii mi se par anormale din partea preşedintelui României. Dacă vorbim de preşedintele PNL, sigur Alina Gorghiu poate spune ce îi trece prin cap. (...)




×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close