Antena 3 CNN Actualitate Zece capete de acuzare pentru Traian Băsescu. Radu Tudor: România nu a mai avut parte de asemenea acuzații la adresa unui președinte!

Zece capete de acuzare pentru Traian Băsescu. Radu Tudor: România nu a mai avut parte de asemenea acuzații la adresa unui președinte!

Zece capete de acuzare pentru Traian Băsescu. Radu Tudor: România nu a mai avut parte de asemenea acuzații la adresa unui președinte!
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Ian 2016   •   19:43

Radu Tudor a comentat, în ediția de luni a emisiunii ”La ordinea zilei”, confirmarea venită de la Parchetul General cu privire la numărul de dosare în care este cercetat în prezent Traian Băsescu.

Realizatorul ”Punctul de Întâlnire” s-a arătat dezamăgit de lipsa de reacție în presa din România în legătură cu dezvăluirile care îl vizează direct pe fostul președinte.

”Sincer, m-aș fi așteptat la ceva mai mult interes. Probabil că unii sunt încă reticenți pentru că au mai văzut dosare pe numele lui Traian Băsescu care au primit neînceperea urmăririi penale pe bandă rulantă”,
a spus Radu Tudor.

Radu Tudor a subliniat că, potrivit informațiilor pe care le deține, cel puțin unul dintre dosare ar fi pe cale de finalizare și urmează ca Traian Băsescu să fie trimis în judecată.

Informațiile despre dosarele în care este cercetat Traian Băsescu au fost prezentate la emisiunea Punctul de Întâlnire, cu Radu Tudor.

Care sunt dosarele în care este cercetat Traian Băsescu

×
Subiecte în articol: radu tudor La Ordinea Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close