Antena 3 CNN Economic Auto Accident cu opt răniţi, pe DN 2B. Două maşini, cu 10 pasageri, au fost implicate

Accident cu opt răniţi, pe DN 2B. Două maşini, cu 10 pasageri, au fost implicate

Accident cu opt răniţi, pe DN 2B. Două maşini, cu 10 pasageri, au fost implicate
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
01 Mai 2012   •   09:33
UPDATE 11:30 - Una dintre cele opt persoane rănite în urma accidentului petrecut, marţi dimineaţă,  pe DN 2 B, în judeţul Brăila, a murit la spital, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila, persoana decedată este un bărbat de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav şi multiple plăgi faciale şi craniene.
   
Bărbatul a fost preluat de ambulanţă în comă profundă.
   
Celelalte şapte victime ale accidentului, care au sufeit politcontuzii şi diferite traumatisme, sunt internate la Spitalul Judeţean din Brăila, medicii încercând să le stabilizeze.




Opt persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 B, în judeţul Brăila, informează Mediafax. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau zece persoane.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, accidentul s-a produs pe DN 2 B, între localităţile buzoiene Lacul Sărat şi Silistraru, fiind implicate două autoturisme - Dacia Logan şi Skoda.
   
Conform sursei citate, una dintre maşini ar fi intrat în depăşirea celeilalte, a derapat şi a lovit în partea laterală cel de-al doilea autoturism, care s-a răsturnat.
   
În urma accidentului, opt persoane au fost rănite, fiind vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, dar şi despre un copil cu vârsta de aproximativ trei ani.
   
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, Ştefan Stoian, la locul accidentului au ajuns patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila şi un echipaj SMURD, precum şi un echipaj de la descarcerare, care a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a unei tinere de 25 de ani.
   
Toţi cei opt răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Brăila.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close