Antena 3 CNN Economic Auto Accident cumplit, sub ochii părinţilor, în Neamţ. Şi-au văzut fiul murind

Accident cumplit, sub ochii părinţilor, în Neamţ. Şi-au văzut fiul murind

Accident cumplit, sub ochii părinţilor, în Neamţ. Şi-au văzut fiul murind
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
20 Mai 2012   •   21:23

Un cumplit accident a avut loc dimineaţă, pe o şosea din Neamţ. O maşină în care se aflau doi fraţi şi partenerii lor a alunecat pe şoseaua udă şi s-a zdrobit de un copac. Un tânăr a murit pe loc. Iar sora şi prietena lui sunt la spital, cu răni grave. Se duceau într-o mică excusie, cu părinţii, care veneau şi ei într-o maşină, din spate.

Cu glasul înecat în lacrimi, mama îşi conduce fiica de 24 de ani spre ambulanţă. 

Pe fiul său îl va conduce pe ultimul drum. Tânărul a murit sub privirile ei. Cu toţii mergeau în vacanţa, la Lacul Roşu. În prima maşina  se aflau cei doi fraţi, fiecare însoţit. În urma lor veneau parinţii, cu o dubă albă. Au înlemnit când au vazut că maşina în care se aflau copiii lor iese din decor, pe drumul dintre Piatra Neamţ şi Roman.

Părinţii au alergat într-un suflet să-şi ajute fiul şi fiica. A fost prea târziu pentru băiatul de 26 de ani, care se afla pe bancheta din spate împreună cu iubita lui, o tânăra de 19 ani. Şi aceasta a fost rănită grav, iar medicii fac eforturi să o ţină în viaţă. La spital au ajuns şi sora tânărului mort în accident, dar şi iubitul ei, şoferul maşinii.

Pe Drumul Naţional 15 au avut loc, de-a lungul timpului, nenumărate accidente.

Tot viteza, dar şi şoseaua umedă, sunt cauzele accidentului de azi. Şoferul maşinii, iubitul fetei de 24 de ani, are acum dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.



×
Subiecte în articol: parinti spital
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close