Antena 3 CNN Economic Auto Când moartea vine pe patru roţi. Sfârşit ca în filmele de groază pentru un bărbat aflat pe trotuar

Când moartea vine pe patru roţi. Sfârşit ca în filmele de groază pentru un bărbat aflat pe trotuar

Când moartea vine pe patru roţi. Sfârşit ca în filmele de groază pentru un bărbat aflat pe trotuar
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Sep 2012   •   07:25

Un bărbat de 34 de ani din Târgu Neamţ a murit după ce a fost strivit de un microbuz. Bărbatul ieşea dintr-un magazin atunci când microbuzul, scăpat de sub control, a intrat pe trotuar şi l-a izbit de peretele magazinului. Şoferul  a vrut iniţial să evite alt accident, dar a pierdut controlul volanului.

Bărbatul era taximetrist şi în timp ce aştepta un client, a intrat într-un magazin de materiale de construcţii pentru a cumpăra vopsea. Chiar când ieşea, un microbuz scăpat de sub control a părăsit şoseaua, a intrat pe trotuar şi l-a strivit pe tânăr de peretele magazinului.

Şoferul microbuzului încerca să evite un alt accident.
â
Mai mulţi martori au sunat imediat la 112. Medicii s-au luptat să-l salveze mai bine de o oră. Însă, nu au mai putut face nimic.
 
Nici unul dintre cei doi şoferi implicaţi în accident nu a fost rănit. Cel care va fi găsit vinovat, se va alege, însă, cu dosar penal pentru omor din culpă şi în plus va avea de achitat toate daunele provocate în urma accidentului.




×
Subiecte în articol: accident rutier accident microbuz
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close