Antena 3 CNN Economic Auto Jurnalul unei călătorii de neuitat. Cum au ajuns Dacioţii în Baku, oraşul care i-a luat prin surprindere

Jurnalul unei călătorii de neuitat. Cum au ajuns Dacioţii în Baku, oraşul care i-a luat prin surprindere

Jurnalul unei călătorii de neuitat. Cum au ajuns Dacioţii în Baku, oraşul care i-a luat prin surprindere
Sursa foto: Foto: Freemiorita.ro
de O.P.    |    30 Iul 2012   •   14:23

Suntem de trei zile în Baku. Inițial trebuia să stăm doar două zile și o noapte, dar destinul a vrut să ne ofere mai mult decât ne așteptam. Deși mulți am aflat despre Baku, capitala Azerbaijanului, cu prilejul recentei ediții a Eurovisionului, sunt convins că aceste însemnări vor aduce ceva nou și sper că veți dori să ajungeți aici. Experiența azeră nu a început prea plăcut.

Cum a început experienţa lor
: Cu Dacia până-n Mongolia. Trei români, în raliul vieţii lor: "Suntem români, suntem dacioţi"

Dacă ajungeam cu zece minute mai devreme în vamă, reușeam să trecem fără probleme și nu mai așteptam zece ore. Vizita la Gobustan, la vulcanii noroioși, ne-a adus din nou zâmbetul pe buze.

Ne-am îndreptat voioși spre Baku, pe o autostradă din ce în ce mai aglomerată. Mulţi şoferi ne făceau semne de prietenie, ne salutau cu farurile sau ne claxonau. Cel mai haios a fost un proprietar de Mercedes-Benz clasa C, care ne tot făcea semne către portbagaj. Am tras pe dreapta cu gândul că s-a desprins plasa. Nici vorbă, domnul era interesat de două cauciucuri de iarnă :)

Citeşte întreaga lor experienţă în Baku, pe www.freemiorita.ro


×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close