Antena 3 CNN Economic Auto Un raliu de tot râsul: Participanţii au făcut slalom printre pietoni şi maşini

Un raliu de tot râsul: Participanţii au făcut slalom printre pietoni şi maşini

Un raliu de tot râsul: Participanţii au făcut slalom printre pietoni şi maşini
Sursa foto: Foto: rallymax.ro
15 Oct 2011   •   23:05

Un raliu de cascadorii râsului la Bacău. Joi seara, autorităţile au blocat circulaţia în centrul oraşului ca piloţii să-şi poată prezenta maşinile, dar au venit la eveniment doar 4 piloţi.  Vineri, startul s-a dat fără ca traficul în oraş să mai fie oprit, iar concurenţii au făcut slalom printre maşini şi pietoni. Ca să meargă de la o etapă la alta, piloţii s-au grăbit, tot prin trafic.

Şi mulţi n-au ţinut cont de regulile de circulaţie. Poliţiştii nu i-au iertat. S-au dat amenzi de mii de lei, iar mai mulţi piloţi de curse au rămas pietoni după ce le-au fost suspendate permisele de conducere. 

În drumul lor de la o etapă de raliu la alta, mulţi concurenţi au ignorat regulile de circulaţie. Au depăşit pe linia continuă, au mers cu viteză prea mare. Nu aveau la ei actele. Autovehiculele de concurs circulau pe drumurile publice fără să aibă rovignete. Şi-aşa mai departe.

Poliţiştii nu s-au lăsat impresionaţi de maşinile frumos colorate şi au dat amendă după amendă. 

Pentru Victor Ponta, acesta a fost ultimul raliu la care participă ca şi copilot. Maşina condusă de colegul său de echipă s-a clasat a doua, la capătul acestui raliu.

 

×
Subiecte în articol: raliu Bacău trafic amenda Victor Ponta
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close