Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Tiguan cu facelift - primele detalii şi imagini oficiale

Volkswagen Tiguan cu facelift - primele detalii şi imagini oficiale

Volkswagen Tiguan cu facelift - primele detalii şi imagini oficiale
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
06 Feb 2011   •   19:28

Volkswagen a prezentat primele detalii şi fotografii ale facelift-ului Tiguan 2012. În plus, cei care doresc pot comanda deja maşina, relatează Worldcarfans.com, care citează producătorul german de automobile. Acest lucru se datorează “cererii ridicate pentru precedentul model, care a dus la epuizarea stocului”.



Volkswagen explică şi cum a ajuns în această situaţie favorabilă. Pe 6 ianuarie 2011 Biroul Federal german pentru Autovehicule a anunţat că Tiguan este în continuare cel mai bine vândut SUV între Hamburg şi Munchen. În plus, Tiguan a obţinut cinci stele la testele EuroNCAP, oferă o varietate de motoare TDI şi TSI, care l-au transformat în cel mai economic SUV. În plus, raportul preţ-calitate a fost confirmat şi de numeroasele teste comparative ale mai multor publicaţii auto de specialitate.



“Tiguan este de multă vreme unul dintre cele mai populare modele Volkswagen din lume. Pieţele pe care se vinde bine sunt cele din Europe, Rusia, SUA, China, Brazilia şi Australia. În Germania, cota medie de piaţă în segmentul SUV-urilor compacte a crescut cu 21% în 2010, iar în Europa cu 12%. Pe plan mondial, au fost vândute 572.000 de vehicule Tiguan de la lansarea sa, din 2007. Fratele mai mic al lui Touareg este acum hotărât să continue această poveste de succes cu un nou aspect şi tehnologii avansate”, se arată în comunicatul Volkswagen.



Preţul de bază din Germania, de 24.175 euro, (pentru versiunea Trend & Fun cu motorul 1.4 TSI 90 kW / 120 CP) rămâne neschimbat în ciuda îmbunătăţirilor. Maşina va fi prezentată în martie publicului de la Geneva.

×
Subiecte în articol: volkswagen
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close