Antena 3 CNN Economic Auto Ford anunţă că va angaja 11.000 de oameni în 2014

Ford anunţă că va angaja 11.000 de oameni în 2014

Ford anunţă că va angaja 11.000 de oameni în 2014
Sursa foto: Foto: autoblog.com
15 Dec 2013   •   15:53
Ford Motor intenţionează să angajeze anul viitor 11.000 de oameni, din care peste jumătate în Asia, unde va deschide două noi fabrici, iar restul în Statele Unite, relatează Bloomberg, conform Mediafax.
Grupul american a anunţat că 6.000 de persoane vor fi angajate în Asia, majoritatea în sistemul de plată cu ora. Ford urmează să deschidă o a treia unitate de asamblare Changan Ford Assembly Plant şi Changan Transmission Plant în Chongqing, China.
Vânzările diviziei Asia Pacific Africa a Ford au ajuns la 1 milion de vehicule, în octombrie, iar livrările grupului la nivel global sunt pe cale să atingă în acest an 6 milioane de vehicule.
"Cu mai multe produse, fabrici şi angajaţi, în 2014 vom fac un nou pas important în aplicarea planului de dezvoltare în regiunea Asia Pacific", se arată într-un comunicat al grupului.
În SUA, Ford va angaja 5.000 de persoane, pentru a menţine ritmul de creştere, după ce compania şi-a mărit cel mai mult cota de piaţă în raport cu oricare alt producător auto.
Peste jumătate dintre noii angajaţi din SUA, cu pregătire tehnică, vor fi cu contract permanent, care să susţină planul de introducere pe piaţa nord- americană a 16 noi modele, anul viitor.
În 2013, Ford a angajat în SUA aproape 6.500 de oameni.
Ford a mărit în acest an producţia de modele pickup serie F şi de sedanuri Fusion, cererea pentru acestea alimentând majorarea cotei de piaţă a grupului cu 0,5 puncte procentuale, potrivit datelor companiei de cercetare a pieţei Autodata. 
 

×
Subiecte în articol: angajari asia SUA Dezvoltare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close