Antena 3 CNN Economic Biz News Cardul de credit cu economii îţi poate îndeplini toate dorinţele. Vezi avantajele produsului bancar

Cardul de credit cu economii îţi poate îndeplini toate dorinţele. Vezi avantajele produsului bancar

Cardul de credit cu economii îţi poate îndeplini toate dorinţele. Vezi avantajele produsului bancar
de S.T.    |    27 Ian 2014   •   10:00

Amatorii de zboruri cu preţuri speciale şi cumpăraturi cu reduceri au la dispoziţie acum un card de credit care le poate îndeplini toate dorinţele.

Produsul bancar transformă orice achiziţie în puncte cu care se pot cumpăra călătorii mai ieftine cu avionul şi alte servicii special oferite de linia aeriană.

Oferta de carduri de credit este tot mai variantă, iar cei pasionaţi de călătorii şi cumpăraturi pot acum să meargă la shopping şi să facă economii în acelaşi timp.

Iar condiţiile pentru a beneficia de avantajele cardului co-branded sunt minime.

Posesorii cardului primesc puncte de loialitate chiar dacă fac cumpărături în străinătate sau on-line. De la 2.000 de puncte de loialitate ei pot transforma bonusul acumulat în reduceri pentru orice zbor al companiei. Cardul oferă o perioadă de graţie de 55 de zile, iar posesorul său primeşte pe mail informaţii importante despre sold, data plăţii şi suma minimă de plată.

Lunar, posesorul trebuie să plătească cel puţin 3,5% din sold, minim 10 lei. Cardul are şi o facilitate de tip "rate fără dobândă" în peste 2000 de locaţii. În plus, cardul prezinta multe avantaje oferite de programul procesatorului de plăţi.

Toate detaliile privind acest produs se gasesc pe site-ul wizzbancpost.ro.

×
Subiecte în articol: Daily Income card
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close