Antena 3 CNN Economic Biz News Preşedintele Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?

Preşedintele Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?

 Preşedintele Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Mar 2011   •   08:31
Traian Băsescu este îngrozit de posibilitatea întoarcerii crizei economice în ţara noastră. Asta a declarat preşedintele miercuri seară într-o emisiune televizată. Dezvoltând subiectul crizei financiare, liderul României a mai afirmat că Emil Boc ar fi fost „iresponsabil” în cazul în care ar fi mărit salariile bugetarilor.

"Soluţia corectă, deşi eu am făcut apel, dar degeaba, a fost luat în glumă, este responsabilitate şi puţină solidaritate. Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?", a spus Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele a făcut o serie de declaraţii şi la adresa lui Emil Boc. Băsescu a spus că primul-ministru ar fi fost iresponsabil în cazul în care şeful Guvernului ar fi mărit salariile. "Dacă mărea pensiile, l-aţi fi aplaudat, dar prăbuşea ţara", a precizat şeful de stat.

În acelaşi context, Băsescu a spus că s-a lecuit de previziuni, atât de cele ale instituţiilor româneşti, cât şi ale FMI. Preşedintele a mai precizat că instituţiile, inclusiv Fondul, şi-au revizuit de prea multe ori previziunile, iar nimeni nu poate face previziuni.

 

×
Subiecte în articol: criza economica
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close