Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Podolski rămâne cu picioarele pe pământ, după victoria la scor în faţa Australiei

Podolski rămâne cu picioarele pe pământ, după victoria la scor în faţa Australiei

Podolski rămâne cu picioarele pe pământ, după victoria la scor în faţa Australiei
14 Iun 2010   •   12:07

Atacantul german Lukas Podolski a declarat că el şi colegii lui nu se vor lăsa purtaţi de val, după victoria convingătoare obţinută în primul meci de la Cupa Mondială, 4-0 cu Australia.

Nemţii s-au impus lejer şi au câştigat cu aceasă ocazie pentru a şasea oară consecutiv primul meci disputat la o Cupă Mondială. Podolski, care a deschis scorul cu un şut în forţă înainte ca Muller, Klose şi cacau să stabilească scorul final, a fost votat "omul meciului".

"Cred că am fost foarte buni de la primul până la ultimul minut. Am avut atacuri grozave, am înscris şi ne-am pus mereu adversarul sub presiune. Am pus în practică foarte bine ceea ce am vrut şi am fost recompensaţi", a declarat atacantul de la Koln.

El susţine totuşi că rezultatul nu va schimba atitudinea echipei. "Ştiu că toată Germania sărbătoreşte această victorie şi aşa şi trebuie. Dar noi trebuie să rămânem concentraţi, să continuăm să muncim şi să implementăm ce ne zice selecţionerul. Acesta a fost abia primul meci şi mai a încă mult de jucat", a spus Podolski.

Germania va juca împotriva Serbiei pe 18 iunie, în timp ce Australia va da piept cu Ghana, 24 de ore mai târziu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close