Antena 3 CNN Economic Companii Absolut GRATIS - Un top de hârtie foto glossy de la SKYPRINT!

Absolut GRATIS - Un top de hârtie foto glossy de la SKYPRINT!

Absolut GRATIS - Un top de hârtie foto glossy de la SKYPRINT!
Sursa foto: www.skyprint.ro
02 Dec 2010   •   08:57

Pentru că toată atenţia noastră este îndreptată spre clienti, încercăm să venim în preîntâmpinarea nevoilor acestora. SkyPrint oferă GRATIS pe tot parcusul lunii decembrie, un top de hârtie foto glossy, tuturor celor care comandă un cartuş inkjet.

Indiferent de valoarea comenzii sau de numărul de cartuşe inkjet comandate, veţi primi automat un top de hârtie pentru printarea pozelor voastre. Ia-ţi singur cadoul de Craciun de la SkyPrint, comandând cartuşe inkjet pentru imprimanta ta!

De ce să plăteşti mai mult, când calitatea e aceeaşi ?

În urma numeroaselor studii de piaţă s-a constatat că în România cumpărătorii consideră preţul ca fiind cel mai important criteriu în achiziţionarea unui produs, acesta fiind urmat de  calitatea produsului. Având ca reper aceste două criterii, SkyPrint a reuşit să obţină echilibrul perfect între calitate şi preţ, devenind astfel lider pe piaţa cartuşelor compatibile.

Valoarea calitativă a cartuşelor compatibile SkyPrint este recunoscută prin certificatele ISO-9001 (Managementul Calităţii, eliberat de TUW Austria), ISO-14001 (Sistemul Managementului de Mediu - eliberat de TUW Austria), standarde europene pentru măsurarea capacitătii cartuşelor inkjet şi laser: ISO-19752, ISO-19798, ISO/IEC-24711, Certificare testare STMC, Certificat integral de calitate.



Întrebările tale primesc răspuns pe www.skyprint.ro

O altă caracteristică a SkyPrint este profesionalismul echipei. Pentru orice problemă sau întrebare din domeniul cartuşelor compatibile sau a imprimantelor vă puteţi adresa cu încredere specialiştilor noştri la adresa  http://www.skyprint.ro/contact, primind răspuns în timp real.

Datorită preocupării noastre constante  pentru client, găsiţi pe site-ul nostru un ghid complet al imprimantelor, http://www.skyprint.ro/ghid-imprimante, care să vă ajute atât cu sfaturi şi detalii tehnice pentru achizitionarea unei imprimante, cât şi la achiziţionarea cartuşelor.

SkyPrint - printează lumea ta!


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close