Antena 3 CNN Economic Biz News Isărescu, criticat de Antonescu: Nu spune nimic despre guvernarea Boc, ci numai lucruri legate de 2007

Isărescu, criticat de Antonescu: Nu spune nimic despre guvernarea Boc, ci numai lucruri legate de 2007

Isărescu, criticat de Antonescu: Nu spune nimic despre guvernarea Boc, ci numai lucruri legate de 2007
Sursa foto: Crin Antonescu
24 Mai 2010   •   12:07

Guvernatorul BBR, Mugur Isărescu a fost atacat luni de preşedintele PNL, Crin Antonescu pentru pasivitatea cu care a reacţionat la măsurile de redzucere a cheltuielilor anuţate de guvern şi de preşesinmtele Traian Băsescu. Cel care mai acum câteva zile îşi exprima regretul că Isărescu nu vrea să devină premier, şi-a exprimat astăzi supărarea că Guvernul Tăriceanu este făcut de guvernatorul Băncii Naţionale principalul responsabil pentru actuala stare socio-economică.
?Eu personal, nu înţeleg politica BNR în această privinţă. Guvernatorul Mugur Isărescu fac următorul joc ciudat: în momentul în care Tăriceanu guverna şi s-au luat anumite măsuri, nu a spus nimic. Acum spune anumite lucruri legate de 2007, dar nu spune nimic despre guvernarea Boc, despre 2008 şi 2009. Creşterea pensiilor a fost sustenabilă, un gest de dreptate faţă de oameni care au muncit, care au contribuit?, a susţinut Antonescu, la Antena 3.

Liderul liberal s-a arătat nemulţumit că discursul lui Isărescu vizează numai guvernarea Tăriceanu.
?Astăzi avem acest discurs al preşedintelui Băsescu şi al premierului Boc, care spun că a fost un dezastru pentru că a mărit Tăriceanu pensiile. Băsescu şi-a asumat în campania electorală nişte merite despre care spune acum că au fost dezastruoase?, a adăugat acesta.

Totuşi, Antonescu a avut propriile critici legate de guvernarea Tăriceanu: ?Nu a operat măsuri de simplificare a birocraţiei, de reducere a unei scheme din ce în ce mai încărcate la nivelul administraţiei centrale şi locale? a apreciat preşedintele liberal.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close