Antena 3 CNN Externe Paul Walker, vinovat de propria moarte

Paul Walker, vinovat de propria moarte

Paul Walker, vinovat de propria moarte
Sursa foto: Foto: facebook.com/PaulWalker
17 Noi 2015   •   20:50

Directorii companiei Porsche refuză să îşi asume vina pentru accidentul în care Paul Walker şi-a pierdut viaţa, sugerând că actorul a fost vinovat de propria moarte, scrie theguardian.com.

Oficialii companiei au oferit un nou punct de vedere în urma acţiunii depuse în justiţie de Meadow Walker, fiica în vârstă de 16 ani a starului american, respingând acuzaţiile acesteia şi spunând că Paul Walker era "un utilizator sofisticat şi bun cunoscător al modelului 2005 Carrera GT".

Oficialii Porsche au respins criticile aduse designului maşinii, spunând că au fost "abuzive şi false", adăugând însă că au fost "folosite şi menţinute într-un mod nepotrivit".

Mai mult, ei au arătat că ar putea exista "o vină comparabilă", sugerând astfel că Paul Walker ar fi parţial vinovat de propria moarte.

Paul Walker era pasager în automobilul 2005 Porsche Carrera GT condus de bunul său prieten Roger Rodas, pe 30 noiembrie 2013, în momentul în care vehiculul s-a izbit frontal de un stâlp de iluminat din Santa Clarita, California.

Vehiculul a luat foc la scurt timp după aceea, ucigându-i atât pe Walker, cât şi pe Rodas.

×
Subiecte în articol: porsche Paul Walker
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close