Antena 3 CNN Externe America ameninţă, Rusia face ce vrea! Vladimir Putin a anunţat PLANUL său uriaş pentru Crimeea

America ameninţă, Rusia face ce vrea! Vladimir Putin a anunţat PLANUL său uriaş pentru Crimeea

America ameninţă, Rusia face ce vrea! Vladimir Putin a anunţat PLANUL său uriaş pentru Crimeea
de O.P.    |    21 Mar 2014   •   06:16

Barack Obama ameninţă Rusia cu represalii economice dure. La rândul său, şi Kremlinul a publicat o listă cu oficiali americani vizaţi de sancţiuni. Între timp, procesul de anexare a Peninsulei Crimeea este aproape de final şi va fi ratificată în Camera Superioară a Parlamentului de la Moscova.

Războiul declaraţiilor continuă între Washington şi Moscova. Barack Obama a anunţat că va viza economia Rusiei dacă procesul de anexare al Crimeei va fi finalizat.

Pe de altă parte, Moscova a publicat o listă cu oficiali americani vizaţi de sancţiuni, printre aceştia aflânduse mai mulţi congresmeni, precum fostul candidat la prezidenţiale John McCain. Procesul de anexare a Peninsulei Crimeea este însă foarte aproape de final, anunţă autorităţile ruse.

Ultimul pas este ratificarea în Camera Superioară a Parlamentului.

În acest timp, locuitorii Crimeei au primit dreptul să aibă paşaport rusesc, iar pensiile vor creşte la nivelul celor din Federeaţia Rusă. Şi pentru că nu are o legătură directă cu Crimeea, Rusia va construi un pod care va face legătura cu peninsula. Iar Moscova va decide câţi soldaţi va mobiliza pe noul teritoriu rusesc.

×
Subiecte în articol: Crimeea
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close