Antena 3 CNN Externe "Cei care ar fi trebuit să mă iubească nu m-au protejat". Povestea dramatică a unei tinere care şi-a dat foc, ca să scape de măritiş

"Cei care ar fi trebuit să mă iubească nu m-au protejat". Povestea dramatică a unei tinere care şi-a dat foc, ca să scape de măritiş

"Cei care ar fi trebuit să mă iubească nu m-au protejat". Povestea dramatică a unei tinere care şi-a dat foc, ca să scape de măritiş
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
31 Iul 2014   •   11:59

Mashid Rezai avea 11 ani când, într-un moment de disperare, şi-a turnat petrol pe haine şi apoi şi-a dat foc. Au urmat trei luni de spitalizare în care medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viaţa.

Totul, pentru că a fost forţată de părinţi să se mărite cu un bărbat deja căsătorit şi cu un copil.

Mashid Rezai, acum o femeie în vârsta de 36 de ani, care trăieşte în Londra, le-a povestit jurnaliştilor de la dailymail.co.uk drama suferită în copilărie, pe când locuia în nordul Iranului.

"Îi dispreţuiesc pe cei care nu m-au ajutat. Persoanele care ar fi trebuit să mă iubească nu m-au protejat. M-au rănit pe viaţă", a afirmat Mashid Rezai.

Femeia le-a povestit jurnaliştilor că părinţii ei o băteau crunt de fiecare dată când încerca să îi înduplece să nu o mărite. Mai mult, bătăile au continuat şi după ce a fost externată din spital, pentru că "îşi făcuse familia de ruşine".

"Tatăl meu era foarte agresiv. Mi-a spus că am făcut familia de ruşine şi că acum este jenat de felul în care arăt. (...) L-am auzit pe tatăl meu spunând că vrea să mă ducă la spital şi să mă omoare cu o injecţie", a mai spus femeia.

Aceasta a fost ajutată de un medic plastician, înduioşat de povestea ei, să fugă din Iran şi de familia ei.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close