Antena 3 CNN Externe Cine este FEMEIA care era cu Nemţov în momentul asasinatului. Ce SECRETE ascunde ea în aceste momente

Cine este FEMEIA care era cu Nemţov în momentul asasinatului. Ce SECRETE ascunde ea în aceste momente

Cine este FEMEIA care era cu Nemţov în momentul asasinatului. Ce SECRETE ascunde ea în aceste momente
de O.P.    |    02 Mar 2015   •   11:36

Asasinatul lui Boris Nemţov, de vineri seara, a stârnit o mulţime de reacţii negative faţă de conducerea autoritar-mafiotă de la Kremlin. Multe voci spun că "eliminarea" lui Nemţov a fost comandată de "liderul suprem", care se află la cârma ţării, pentru că era deranjat de anchetele pe care liderul opoziţiei le făcea.

În momentul asasinatului, Nemţov era împreună cu iubita lui, un fotomodel din Ucraina, în vârstă de 23 de ani: Ana Duriţkaia. Frumoasa tânără este acum martorul cheie în acest caz extrem de controversat, iar analiştii politici spun că asupra fetei se vor pune presiuni uriaşe, iar "părţile implicate" vor încerca sa îi cumpere tăcerea".



Duriţkaia a fost deja interogată de autorităţi, scrie portalul lifenews.ru. Nemţov a fost împuşcat de patru ori, în spate, în jurul orei locale 23.31. Presa rusă scrie acum că Duriţkaia era amanta lui Nemţov. Ea s-ar fi întâlnit cu Nemţov vineri seară, în Magazinul Universal Central din capitala Rusiei, unde cei doi au luat cina într-un restaurant din complexul comercial.



Femeia, care abia ajunsese la Moscova de la Kiev, a povestit că l-a aşteptat pe acesta de la ora 22.00 în cafeneaua Bosco-café din mall şi că au mâncat pe la ora 23.00. Apoi, cei doi au mers pe jos spre podul din apropierea Kremlinului, îndreptându-se către o clădire rezidenţială de lux din apropierea palatului prezidenţial, unde Nemţov avea un apartament. Pe drum, când cei doi se aflau pe Bolşoi Moskvoretki, o maşină albă a oprit lângă ei.

Asasinul îi pândea de sub o pasarelă a podului, iar după ce l-a împuşcat pe Boris, s-a urcat în maşina care oprise lângă cei doi.

Întrebările sunt multe: este sau nu frumoasa Ana implicată în uciderea iubitului ei? De ce nu a fost asasinată şi ea, din moment ce poate oferi detalii precise anchetatorilor cu privire la cele întâmplate?

Vom vedea ce se va întâmpla, însă toţi ochii sunt îndreptaţi acum spre Kremlin.


×
Subiecte în articol: Boris Nemtov
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close