Antena 3 CNN Externe De unde provin tancurile conduse de ruşi care au invadat Ucraina. Kievul a aflat asta acum

De unde provin tancurile conduse de ruşi care au invadat Ucraina. Kievul a aflat asta acum

De unde provin tancurile conduse de ruşi care au invadat Ucraina. Kievul a aflat asta acum
de O.P.    |    28 Aug 2014   •   07:40

Tancurile separatistilor proruşi distruse la începutul săptămânii în regiunea Doneţk de către armata ucraineană au sosit din Cecenia, au afirmat militari ucraineni sub protecţia anonimatului, relatează agenţia oficială Ukrinform în pagina electronică.

"În regiunea Doneţk, în special în sectorul B, a fost distrus recent un convoi de tancuri ruseşti. Într-unul din tancurile distruse au fost descoperite documente pe numele Desiatov Aleksandr Mihailovici, născut pe 25 noiembrie 1986. Militarul şi tancul de tip T-72, numărul 626, proveneau din Cecenia", au afirmat sursele citate.

"Astfel, informăm că tancurile distruse de armata noastră au sosit din Cecenia", au declarat aceşti militari.

Autorităţile de la Kiev au acuzat trupele ruse că operează pe teritoriul Ucrainei, NATO şi Polonia afirmând că deţin dovezi, însă Moscova a respins în repetate rânduri aceste acuzaţii.

Potrivit Kievului, trupe ruse care au intrat în Ucraina au instalat un "cartier general" în regiunea separatistă Doneţk.

Marţi, autorităţile ucrainene au anunţat că au "distrus" un convoi format din "zeci" de blindate şi tancuri, care ar fi trecut frontiera, dinspre Rusia, în sudul Ucrainei.

×
Subiecte în articol: Proteste Ucraina
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close