Antena 3 CNN Externe Diaspora Dădeau spargeri în trei minute. Hoţi români deosebit de periculoşi, arestaţi în Spania

Dădeau spargeri în trei minute. Hoţi români deosebit de periculoşi, arestaţi în Spania

Dădeau spargeri în trei minute. Hoţi români deosebit de periculoşi, arestaţi în Spania
Sursa foto: Foto: plus.google.com
de M.Z.    |    16 Iul 2015   •   15:04

Autorităţile spaniole au prins mai mulţi hoţi deosebit de periculoşi, printre care şi români. Poliţia a dat publicităţii imagini suprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin de tutun pe care l-a jefuit banda respectivă.

Infractorii nu furau doar tutun, ba chiar nu se dădeau în lături de la nimic. Hoţii sunt cercetaţi pentru cel puţin 20 de jafuri cu violenţă.

În majoritatea cazurilor, proprietarii locuinţelor, bătrâni înstăriţi, erau legaţi şi bătuţi crunt. 

 
Sunt sârbi, ucrainieni şi români şi, cu excepţia unuia singur, au fost arestaţi şi vor plăti cu ani buni de închisoare. Lor le-a luat trei minute să distrugă uşa de la intrare, să intre şi apoi să fugă cu mai multe baxuri de ţigări şi cu seiful în care se găseau 10.000 de euro. 
 
Hoţii acţionau numai la pont şi îşi plănuiau jafurile din timp. Cel mai des jefuiau casele bătrânilor înstăriţi şi le furau în special maşinile. 
 
Membrii bandei sunt cercetaţi pentru cel puţin 20 de jafuri numai în Almeria y Murcia, şi riscă pedepse grele. În multe dintre cazuri, victimele păgubite au fost bătute rău şi lăsate grav rănite în case. Poliţia spaniolă spune că aceiaşi hoţi au mai fost reţinuţi şi în 2013.
 
 
 

×
Subiecte în articol: hoti romani Spania
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close