x close

Fii alături de noi!

Reportaj exclusiv: În Norvegia, acasă la familia Bodnariu

de M.Z.   •   20 Ian 2016   •   23:31
Primul reportaj de televiziune din România realizat de Antena 3 cu familia Bodnariu în Norvegia a fost difuzat miercuri, la emisiunea Sinteza zilei.
 
Părinții au povestit că au vorbit cu fetele lor la telefon, câte 10 minute, iar acestea au plâns la finalul convorbirii și spus că vor acasă.
 
Abia săptămâna viitoare, familia Bodnariu va putea vorbi și cu ceilalți trei băieți.
 
În cazul în care drama familiei Bodnariu nu se va rezolva curând, cel mai probabil în martie părinții ar putea să-și prezinte cazul în fața unui judecător.

Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.
 
Petiție pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu. Semnează și tu!

 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati