Antena 3 CNN Externe FBI: "NU avem NICIUN suspect. Nu ştim nici măcar care a fost motivul atentatului". Vezi HARTA cu locul exploziilor

FBI: "NU avem NICIUN suspect. Nu ştim nici măcar care a fost motivul atentatului". Vezi HARTA cu locul exploziilor

FBI: "NU avem NICIUN suspect. Nu ştim nici măcar care a fost motivul atentatului". Vezi HARTA cu locul exploziilor
de O.P.    |    17 Apr 2013   •   06:21

Este stare de alertă în Statele Unite, unde anchetatorii lucrează zi şi noapte pentru a descoperi cine au fost autorii atacurilor teroriste de la maratonul din Boston.

VEZI AICI SINTEZA EVENIMENTELOR DE LA BOSTON de LUNI şi MARŢI

Biroul Federal de Investigaţii nu are niciun suspect nici până la această oră, în pofida faptului că a primit peste două mii de informaţii cu privire la această tragedie.

AICI AI TOATE ŞTIRILE DESPRE ATENTATUL DE LA BOSTON

Statele Unite sunt din nou în doliu din cauza atentatului terorist din Boston. Mii de oameni au aprins lumânări şi au participat la manifestaţii de amploare în memoria celor trei persoane care şi-au pierdut viaţa în explozii. Alte aproape 190 de persoane au fost rănite.



Între timp, anchetatorii continuă să strângă probe. Oamenii legii sunt de părere că bombele au fost amplasate în oale sub presiune, ascunse în rucsaci negri, ca să nu dea de bănuit.

Cu toate acestea, Biroul Federal de Investigaţii nu are niciun suspect până la această oră, iar nimeni nu a revendicat atentatele teroriste de la Boston.

×
Subiecte în articol: atac bomba boston atac Boston
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close