Antena 3 CNN Externe IMAGINI cu "oaia neagră" care aduce ruşine familiei liderului de la Phenian. Fratele mai mare al lui Kim Jong-un, "prea slab şi efeminat" pentru a conduce Coreea de Nord

IMAGINI cu "oaia neagră" care aduce ruşine familiei liderului de la Phenian. Fratele mai mare al lui Kim Jong-un, "prea slab şi efeminat" pentru a conduce Coreea de Nord

IMAGINI cu "oaia neagră" care aduce ruşine familiei liderului de la Phenian. Fratele mai mare al lui Kim Jong-un, "prea slab şi efeminat" pentru a conduce Coreea de Nord
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
03 Iun 2015   •   08:30

Este rebel, "prea slab" şi "efeminat". Aşa este descris fratele cel mare al liderului nord-coreean Kim Jong-un, într-un articol publicat de Daily Mail.

Jurnaliştii britanici publică o fotografie (AICI) în care petrecăreţul Jong-chul, în vârstă de 33 de ani, apare aplaudând la un concert al lui Eric Clapton din Londra.

Fan adevărat, în 2011, acesta a ratat petrecerea dată în cinstea tatălui său, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, pentru că se afla în Singapore, la un concert al lui Clapton.

Jong-chul ar fi trebuit să preia frâiele conducerii ţării, după ce primul în rând, fratele cel mai mare din familie - Jong-nam -, a fost prins in 2011 când încerca să pătrundă în Japonia cu un paşaport fals pentru a merge la Disneyland.

Jong-chul a fost însă considerat de tatăl său "prea slab" şi "relaxat" pentru a conduce un regim precum cel de la Phenian.


Presa scrie că Jong-chol ar fi şeful unui grup format din odraslele elitei nord-coreene, cunoscut sub numele de "Ponghwajo" sau "Grupul Torţă".

Ca urmare a influenţei părinţilor lor, membrii acestui grup de bucură de numeroase privilegii, cum ar fi joburi în organizaţii puternice, dar fără aspiraţii politice. Membrii grupului câştigă bani pentru ei, dar şi pentru statul nord-coreean din afaceri cu droguri, din tranzacţii cu valută falsă sau de pe piaţa neagră, mai scrie Daily Mail.



×
Subiecte în articol: Coreea de Nord Kim Jong Un phenian
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close