Antena 3 CNN Externe IMAGINI terifiante cu seismul din Nepal. Vezi cum se clatină pământul sub picioarele oamenilor surprinşi în stradă

IMAGINI terifiante cu seismul din Nepal. Vezi cum se clatină pământul sub picioarele oamenilor surprinşi în stradă

IMAGINI terifiante cu seismul din Nepal. Vezi cum se clatină pământul sub picioarele oamenilor surprinşi în stradă
Sursa foto: Foto: facebook.com/nepal.the.8th.wonde
30 Apr 2015   •   18:40

La aproape o săptămână de la cutremurul care a ucis peste 6.000 de oameni în Nepal, noi imagini cu momentul în care s-a produs teribilul eveniment apar pe reţelele de socializare şi se răspândesc cu repeziciune.

Un astfel de video a fost postat în urmă cu câteva ore pe pagina de Facebook a unei agenţii de turism 'Nepal' 8th wonder of the world.

Înregistrarea de aproape trei minute a adunat deja sute de vizualizări.

Bilanţul cutremurelor şi avalanşelor produse în Nepal a depăşit 6.000 de morţi, iar peste 12.000 de oameni au fost răniţi, anunţă autorităţile statale, citate de presa indiană.
   
"Peste 6.000 de cadavre au fost scoase de sub dărâmături în urma cutremurului de 7,9 grade produs sâmbătă şi a replicilor seismice", a declarat vicepremierul Nepalului, Bam Dev Gautam, citat de site-ul de ştiri DNAIndia.com. Alte 12.000 de persoane au fost rănite.
   
Aproximativ 1,4 milioane de oameni au nevoie urgentă de alimente şi apă, iar numărul persoanelor afectate de seisme se ridică la şapte milioane. Nepalul are 28 de milioane de locuitori.
 

 
Earthquake in Nepal capured live by CCTV

Posted by 'Nepal' 8th wonder of the world on 30 Aprilie 2015

×
Subiecte în articol: cutremur nepal Facebook
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close