Antena 3 CNN Externe Incidentele bizare continuă: Alte sute de păsări moarte şi mii de peşti fără viaţă, în Texas şi Florida

Incidentele bizare continuă: Alte sute de păsări moarte şi mii de peşti fără viaţă, în Texas şi Florida

Incidentele bizare continuă: Alte sute de păsări moarte şi mii de peşti fără viaţă, în Texas şi Florida
Sursa foto: Foto: frugal-cafe.com
07 Ian 2011   •   11:33

Incidentele misterioase cu animale moarte s-au înmulţit în Statele Unite. Peste 200 de păsări au fost găsite fără viaţă pe un pod din Texas. Iar în Florida, localnicii au zărit mii de peşti morţi. Pentru specialişti, misiunea de a găsi o explicaţie este tot mai dificilă.

Incidentul din Texas seamănă izbitor cu cele petrecute zilele trecute. 200 de păsări moarte au fost găsite pe asfalt. Deja sunt 5 state americane în care s-au înregistrat astfel de cazuri. specialiştii încearcă să găsească un răspuns.

„Am căutat dovezi că rănile au fost provocate de gloanţe, dar nu am găsit. Aşa că, posibil, păsările s-au lovit de ceva, probabil case, cabluri de curent, turnuri sau poate s-au izbit de pământ”, a declarat cercetătorul american John Fisher

Se caută răspunsuri şi în Florida, unde s-au găsit mii de peşti morţi. Cei ce investighează cazul bănuiesc că au pierit din cauza frigului. Zilele trecute, alte mii de peşti morţi au fost descoperiţi în Maryland şi Arkansas.

Seria de incidente bizare a depăşit însă şi graniţa Statelor Unite. În Suedia, 100 de păsări moarte au fost găsite pe străzile unui orăşel din vest. În Brazilia şi în Noua Zeelandă, au pierit mii de peşti. Iar în Marea Britanie, peste 40.000 de crabi au fost găsiţi morţi.

 

×
Subiecte în articol: pesti Texas Florida
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close