Antena 3 CNN Externe Masacru în Mexic. 11 cadavre decapitate, găsite pe marginea drumului: "Aveau urme de arsuri şi de gloanţe pe trup"

Masacru în Mexic. 11 cadavre decapitate, găsite pe marginea drumului: "Aveau urme de arsuri şi de gloanţe pe trup"

Masacru în Mexic. 11 cadavre decapitate, găsite pe marginea drumului: "Aveau urme de arsuri şi de gloanţe pe trup"
de O.P.    |    28 Noi 2014   •   07:49

Cel puţin 11 cadavre decapitate prezentând urme de arsuri şi de gloanţe au fost găsite joi pe marginea unui drum din statul mexican Guerrero (sud), în apropierea locului unde 43 de studenţi au dispărut la sfârşitul lui septembrie, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

"În această dimineaţă (joi), (autorităţile) au găsit cadavrele a 11 persoane care, pe lângă faptul că au fost executate, au fost decapitate, iar unele dintre ele arse", pe un drum în apropiere de Chilapa, la câteva ore după producerea unui incident armat în zonă, a anunţat pentru AFP o sursă din cadrul Guvernului statului.

Un mesaj lăsat lângă cadavre adresat grupării criminale Los Ardillos anunţa: "Iată resturile voastre", a adăugat această sursă, sub acoperirea anonimatului.

Un ofiţer din cadrul poliţiei a precizat că trupurile neînsufleţite prezentau răni cauzate de gloanţe de mare calibru. Victimele păreau a avea aproximativ 20 de ani.

Acest nou masacru are loc în apropierea zonei unde 43 de studenţi au fost răpiţi şi probabil masacraţi de membri ai unei grupări criminale şi chiar în ziua în care preşedintele mexican Enrique Pe?a Nieto, afectat de şocul generat de aceste dispariţii, urma să facă o serie de anunţuri privind restabilirea securităţii în ţară.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close