Antena 3 CNN Externe Klaus Iohannis, la Chişinău: Îmi doresc ca aderarea R. Moldova la UE să se facă în timpul mandatului meu

Klaus Iohannis, la Chişinău: Îmi doresc ca aderarea R. Moldova la UE să se facă în timpul mandatului meu

Klaus Iohannis, la Chişinău: Îmi doresc ca aderarea R. Moldova la UE să se facă în timpul mandatului meu
de O.P.    |    28 Noi 2014   •   11:18
UPDATE: Klaus Iohannis, la Chişinău: Aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană este un proiect naţional al României.

UPDATE: Numele președintelui ales al României, Klaus Iohannis, a fost scandat de zeci de tineri la sosirea acestuia, vineri, la Chișinău.
Iohannis a avut o întrevedere la sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), cu liderul acestei formațiuni politice, Vlad Filat. La intrarea lui Iohannis în sediul PLDM, tineri moldoveni au scandat minute în șir 'Iohannis! Iohannis'.

Întâlnirea dintre Filat și Iohannis a avut loc în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, programate să aibă loc duminică, 30 noiembrie.

După întrevederea cu Filat, președintele ales al României va avea o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.




Klaus Iohannis face astăzi o vizită oficială în Republica Moldova, într-un moment important pentru viitorul acestei ţări. Preşedintele ales se întâlneşte cu şeful statului din Moldova, Nicolae Timofti înainte de alegerile parlamentare din ţara vecină.

Iohannis va fi însoţit la Chişinău de o delegaţie din care fac parte copreşedintele PNL Vasile Blaga şi prim-vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu.

Cel mai probabil, Iohannis va susţine menţinerea cursului pro-european al Republicii Moldova şi după scrutinul parlamentar de duminică.

×
Subiecte în articol: vasile blaga Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close