Antena 3 CNN Externe O familie a fost ucisă de o dală care a căzut peste ei de pe un pod

O familie a fost ucisă de o dală care a căzut peste ei de pe un pod

O familie a fost ucisă de o dală care a căzut peste ei de pe un pod
14 Apr 2015   •   09:37

Un cuplu de tineri şi fiul lor au murit după ce o dală de beton a căzut de pe un pot exact pe camionul în care aceştia se aflau. Totul s-a întâmplat în statul american Washinghton. Familia nu a fost identificată imediat, însă poliţia a precizat că locuia în zonă. Poliţia şi autorităţi de la nivelul statului pentru securitatea muncii au declanşat o anchetă în vederea stabilirii cauzei accidentului.

"Am auzit trei pocnituri, după care (dala) s-a prăbuşit peste camion", a declarat un martor, Dawn Nelson, pentru postul King din Seattle, afiliat NBC. "Nu putea să facă nimeni nimic. A fost pur şi simplu suprarealist", a adăugat martorul.

Conform poliţiei din Bonney Lake, la aproximativ 25 de kilometri de Tacoma, o firmă lucra la un pasaj pietonal peste Podul Washington în momentul în care o secţiune s-a surpat, luni dimineaţa. Poliţia a anunţat iniţial doar o victimă, dar după ce molozul a fost îndepărtat, luni seara, au fost găsite trei cadavre.

Potrivit datelor existente, firma care lucra la pod nu a fost sancţionată pentru încălcări de când a fost înfiinţată, însă aceste date nu compilează acţiuni ale unor eventuali subcontractori.

×
Subiecte în articol: accident morti
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close