Antena 3 CNN Externe O femeie care şi-a ucis fiul bolnav psihic a fost condamnată la 18 ani de închisoare

O femeie care şi-a ucis fiul bolnav psihic a fost condamnată la 18 ani de închisoare

O femeie care şi-a ucis fiul bolnav psihic a fost condamnată la 18 ani de închisoare
Sursa foto: Foto: newyorklawjournal.com
29 Mai 2015   •   18:24
O femeie care şi-a ucis copilul de opt ani cu o doză letală de Ambien şi Xanax, în februarie 2010, a fost condamnată la 18 ani de închisoare de către un tribunal din New York, conform Fox News. 
 
Gigi Jordan, în vârstă de 54 de ani, lucrează în industria farmaceutică şi a ridicat un adevărat imperiu, având o avere estimată la câteva milioane de dolari. 
 
Femeia a explicat că fiul său a fost abuzat sexual ani la rând de tatăl său biologic dar şi de alţi bărbaţi din viaţa ei. 
 
Aceasta a explicat că şi-a ucis fiul pentru a-l proteja de fostul ei soţ, care plănuia să o omoare pe ea şi să îi fure averea. Ulterior, femeia a zis că ar fi încercat să se sinucidă. 
 
Curtea Supremă din Manhattan nu a luat în considerare declaraţiile, din lipsă de "dovezi credibile". De altfel, judecătorul a explicat că nu crede că femeia ar fi încercat să se sinucidă, neavând nicio dovadă la îndemână.
 
Procurorii au cerut o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. Jordan şi-a petrecut ultimii cinci ani într-o închisoare din Rikers Island, timp care va fi scăzut din sentinţă. 
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close