Antena 3 CNN Externe Poveste INCREDIBILĂ: Un şef al mafiei italiene a fost prins după 31 DE ANI în Brazilia. Familia lui NU ŞTIA cine e

Poveste INCREDIBILĂ: Un şef al mafiei italiene a fost prins după 31 DE ANI în Brazilia. Familia lui NU ŞTIA cine e

Poveste INCREDIBILĂ: Un şef al mafiei italiene a fost prins după 31 DE ANI în Brazilia. Familia lui NU ŞTIA cine e
Sursa foto: Foto: ilmattino.it
26 Mai 2015   •   22:36
Un fost cap al clanului mafiot Camorra, căutat pentru mai mult de 20 de crime, a fost prins recent de poliţişti, în timp ce îşi ducea copiii la şcoală. 
 
După 31 de ani de fugă, unul dintre cei mai periculoşi mafioţi a fost arestat în regiunea de nord-est a Braziliei. 
 
Poliţiştii au explicat că, cel mai probabil, nici familia nu ştia nimic despre identitatea reală a acestuia. Acesta şi-a creat o identitate nouă, s-a apucat de afaceri legale şi îşi exprima şi dreptul de vot. 
 
Fotografia suspectului de 56 de ani diferă fundamentală de pozele pe care le aveau autorităţile italiene cu acesta la acum 30 de ani. De la un gangster solid, la 20 de ani, cu păr bogat şi privire pătrunzătoare, Pasquale Scotti acum este un bărbat gras, cu un început de chelie, barbă şi uşor cocoşat, scrie publicaţia Guardian.
 
Scotti ar fi ajuns în Brazilia în 1986, la doi ani după ce a fost plasat pe lista celor mai căutaţi infractori din Italia. 
 
În următorul an s-a mutat la Recive, un oraş de 1,5 milioane de persoane în regiunea de nord-est a Braziliei. 
 
În 1995 s-a însurat cu o braziliancă, cu care a făcut şi doi copii. 
 
"Ne-a zis că familia habar nu are cine este el", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei federale din Pernambuco.
 
De altfel, se pare că arestarea nu a fost complicată. "A fost abordat de ofiţeri dimineaţa, când îşi ducea copiii la şcoală. A fost foarte cooperant. Poliţiştii l-au escortat până la şcoala copiilor şi apoi l-au dus la secţie şi nu a opus rezistenţă", a adăugat oficialul.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close