Antena 3 CNN Externe Povestea de viaţă a acestui bărbat bate toate scenariile americane. Ce i s-a întâmplat la 61 de ani

Povestea de viaţă a acestui bărbat bate toate scenariile americane. Ce i s-a întâmplat la 61 de ani

Povestea de viaţă a acestui bărbat bate toate scenariile americane. Ce i s-a întâmplat la 61 de ani
de O.P.    |    22 Aug 2013   •   06:12

Incident bizar în SUA! Un american a uitat complet limba engleză, în urma unui atac de apoplexie, şi s-a trezit că ştie doar limba suedeză, pe care a învăţat-o în urmă cu 30 de ani în timpul şederii în Suedia.

Mai mult decât atât, are doar amintirile din acea perioadă şi îşi aminteşte doar ce i s-a întâmplat după atac. Acum s-a reîntors în Suedia pentru a se redescoperi pe sine. Şi nu singur, ci cu ajutorul fostei sale iubite, pe care a întâlnit-o acolo, cu care nu s-a mai văzut de aproape 30 de ani.

Michael Boatwright, un veteran al marinei americane, s-a trezit, la 61 de ani, fără amintiri, în urma unui atac de apoplexie.

După accident, veteranul a uitat complet limba engleză, deşi s-a născut în California şi a trăit acolo aproape toată viaţa. Acum vorbeşte doar suedeza, pe care a învăţat-o în urmă cu câteva decenii, când a locuit câţiva ani în Suedia. S-a întors aici pentru că îşi aduce aminte doar ce s-a întâmplat după atac.

La sosirea în Suedia, Michael a fost întâmpinat de fosta iubită, suedeza Ewa, pe care nu a mai văzut-o de aproape 30 de ani.

Ewa a fost cea care l-a ajutat să îşi găsească o locuinţă şi să îşi refacă viaţa în Suedia. Doctorii suedezi sunt de părere că Michael suferă de amnezie disociativă, o boală declanşată de traume fizice sau emoţionale.


×
Parteneri
Ce se întâmplă cu amenzile de circulație, de la 1 iulie
x close